Sănătate

FOTO: Aparatură de ultimă generaţie la cabinetul de stomatologie al Colegiului Agricol “Traian Săvulescu”

Colegiul Agricol “Traian Săvulescu” este primul din cele cinci cabinete de pe raza muniicpiului Târgu-Mureş care beneficiază de condiții excelente, dedicate exclusiv elevilor care au nevoie de consultaţii de specialitate.


“Modernizarea a presupus achiziţia de aparatură medicală de ultimă generaţie, respectiv cumpărarea unui Unit dentar complet compus din: fotoliu, unit stomatologic dotat cu cameră intra-orală, compresor şi sterilizator (autoclav) potrivit celor mai noi normative în domeniu. Ne bucurăm că putem să oferim elevilor din oraș condiții și servicii stomatologice de înaltă calitate, precum și un sprijin pe termen lung pentru păstrarea sănătății dentare, motiv pentru care toate celelalte cabinete școlare stomatologice din oraș vor beneficia și ele de modernizări!”, a precizat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Post-ul FOTO: Aparatură de ultimă generaţie la cabinetul de stomatologie al Colegiului Agricol “Traian Săvulescu” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Aparatură de ultimă generaţie la cabinetul de stomatologie al Colegiului Agricol “Traian Săvulescu”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button