Social

Accident cu o victimă provocat de un șofer băut

Un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din comuna Zau de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus şi care era condus de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Hunedoara.
Accidentul s-a petrecut în data de 8 septembrie, în jurul orei 14.30, pe DJ 151, în localitatea Sânger, iar în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto de 26 de ani i-a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
”În urma accidentului a rezultat o victimă, respectiv o femeie de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Post-ul Accident cu o victimă provocat de un șofer băut apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Accident cu o victimă provocat de un șofer băut

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button