Social

Alergătoarea nonagenară Elena Pagu ne învață să trăim la Lateral Talks!

Lateral vă invită la următorul eveniment din seria Lateral Talks, având-o ca invitată pe alergătoarea nonagenară Elena Pagu. Ea ne va vorbi în 16 septembrie de la ora 16.30 la sediul Lateral de pe Gheorghe Doja, nr. 64-68.

„Evenimentul vine să susțină una dintre misiunile pe care ni le-am asumat, aceea de a construi un mediu sănătos de lucru, Lateral fiind o companie care încurajează, sprijină și promovează mișcarea și sportul ca fiind părți esențiale ale unei vieți prelungite, de calitate, cu repercusiuni asupra actului creator, a sănătății mentale, a fericirii individului și comunității. Vă invităm cu drag să asistați la un Talk plin de învățăminte și de povești despre puterea minții, despre beneficiile mișcării și stabilirii unor rutine sănătoase, un exemplu viu și frumos de viață trăită cu drag de viață”, au transmis organizatorii.

Intrarea este liberă, însă sunteți rugați să vă înregistrați pe pagina Eventbrite de pe pagina de Facebook a evenimentului. Evenimentul va fi filmat și sunteți rugați să ajungeți la Lateral cu cel puțin 10 minute înainte de ora începerii.

Post-ul Alergătoarea nonagenară Elena Pagu ne învață să trăim la Lateral Talks! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alergătoarea nonagenară Elena Pagu ne învață să trăim la Lateral Talks!

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button