Social

Bărbat fără permis auto prins la volan cu alcoolemie de 1 la mie

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Luduş au oprit în trafic, pe strada Republicii din localitate, un autoturism condus de un bărbat, din comuna Sînpaul, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice.
Faptele s-au petrecut în data de 9 septembrie, în jurul orei 00.15, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea avea plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate.
”Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
(Redacția)

Post-ul Bărbat fără permis auto prins la volan cu alcoolemie de 1 la mie apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bărbat fără permis auto prins la volan cu alcoolemie de 1 la mie

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button