Donații pentru copiii nevoiași la Copacul cu fapte bune

donatii pentru copiii nevoiasi la copacul cu fapte bune

Aveți ocazia să luați din nou parte la o porție de fapte bune în 8 septembrie, între orele 12.00 și 17.00 la Eden Beauty Târgu Mureș în Piața Republicii, nr. 48.

Vine școala și puteți ajuta niște copii care nu-și permit mai nimic în cadrul evenimentului Copacul cu fapte bune.

„Fiind la început de școală, această ediție aș dori să fie axată mai mult pe rechizite (noi, pe cât posibil, iar dacă nu noi, să fie în stare foarte bună), produse de igienă și alimente neperisabile. Primim și haine, dar să fie în stare foarte bună sau chiar noi. Ne dorim ca hainele să se potrivească copiilor până în 18 ani. Nu aduceți, vă rugăm, saci cu haine pe care nu le mai folosiți și de care doriți să scăpați. Pentru asta sunt alte campanii de reciclare organizate de magazinele de specialitate (vezi H&M). Nu acesta e specificul evenimentului, iar dacă nu sunt respectate cerințele, nu primim lucrurile. Toate trebuiesc sortate și etichetate pe vârstă și sexe. Nu mai stăm să etichetăm și să sortăm noi lucrurile acolo. Suntem câteva persoane care o să fim acolo și nu o să avem timpul necesar pentru toate acestea”, a transmis Alina Șandor, organizatoarea evenimentului, pe care o puteți găsi pe Facebook pentru mai multe detalii.

Post-ul Donații pentru copiii nevoiași la Copacul cu fapte bune apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Donații pentru copiii nevoiași la Copacul cu fapte bune

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.