IMPORTANT! Cauza reală a decesului pastorului mureșean: infarct miocardic acut

important cauza reala a decesului pastorului muresean infarct miocardic acut

Cercetările în legătură cu moartea pastorului Marian Ciocan, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sighişoara, într-o biserică din localitatea Apold, au luat sfârşit.

Pastorul în vârstă de 37 de ani a încetat din viaţă duminică, 11 august, în jurul orei 12.00, în timpul unei ceremonii religioase de botez organizată într-un lăcaş de cult din comuna Apold. Marian Ciocan se afla într-un bazin cu apă când a preluat în mână un microfon conectat la o staţie de sonorizare, moment în care şi-a pierdut cunoştinţa, inoculând celor prezenţi senzaţia de electrocutare.

De altfel, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, aceasta a fost şi premiza cu care poliţiştii au demarat cercetările în cazul decesului pastorului, prin întocmirea unui dosar penal.

Marţi, 13 august, persoane din anturajul pastorului au furnizat cotidianului Zi de Zi Certificatul medical constatator al decesului, document datat 12 august 2019, întocmit de către dr. Dacian-Ioan Biriş, medic primar legist în cadrul Institutului de Medicină Legală Târgu-Mureş, potrivit căruia cauzele decesului sunt „insuficienţă cardio-circulatorie acută” şi „infarct miocardic acut”.

Astfel, informaţia conform căreia pastorul a decedat electrocutat în timp ce efectua o ceremonie religioasă de botez s-a dovedit a fi neconformă cu realitatea.

Post-ul IMPORTANT! Cauza reală a decesului pastorului mureșean: infarct miocardic acut apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: IMPORTANT! Cauza reală a decesului pastorului mureșean: infarct miocardic acut

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.