Social

Peste o lună are loc ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019.

Chiar dacă se adresează cu preponderență absolvenților, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au la ora actuală un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. DirectorulAJOFM Mureș, Gheorghe Ștef:

Locațiile de desfășurare vor fi anunțate în timp util, iar agenții economici care doresc să participe se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Târgu Mureş sau la punctele de lucru din Reghin, Târnăveni, Sighișoara, Luduș și Sovata sau pe mail www.ajofm@ms.anofm.ro. Anul trecut au fost 86 de firme, care au anunțat aproape 950 de locuri de muncă, au fost 1050 de participanți. Au fost selectate aproape 200 de persoane și 25 dintre ele au fost contactate atunci direct, pentru a se angaja.

Rata șomajului în județul Mureș este în prezent de 2,57%, reprezentând 6.040 de persoane aflate în evidența AJOFM, din care 976 de persoane indemnizate.

Directorul AJOFM Mureș, Gheorghe Ștef constată o scădere a ratei șomajului față de perioada similară a anului trecut, când era de 3,17 la sută.

Valeriu Russu

The post Peste o lună are loc ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste o lună are loc ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button