Program special la ghișeele din județul Mureș

program special la ghiseele din judetul mures

Joi, 15 august, vor fi închise toate ghișeele instituțiilor din județul Mureș, dar vineri, o parte dintre ele se vor deschide, după un program special.

La Poliție, cei care au drum pe la Serviciul Rutier, pot trece pe strada Mihail Kogălniceanu din Târgu Mureș vineri, de la ora 8, a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Rugină:

Vineri, 16 august 2019, programul de lucru cu publicul, la ghişeul “Eliberări permise de conducere şi certificate de înmatriculare”, din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, de pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 14 din Tîrgu Mureş, se va desfăşura în intervalul orar 08.00 – 11.00. Din data de 19 august 2019 programul de lucru cu publicul se va desfăşura în intervalul orar obişnuit.

La poștă vor fi închise toate ghișeele, până luni, a arătat directorul Oficiului Județean de Poștă Mureș, Mariana Lechințan:

În ziua de 15 august 2019, toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise. În data de 16 august toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise, la fel și în data de 17 august.

La Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor ghișeele vor fi închise pentru public în zilele de 15 și 16 august.

Raluca Creț

The post Program special la ghișeele din județul Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Program special la ghișeele din județul Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.