Social

Se caută voluntari în Mureș pentru copiii aflați în grija statului!

Pentru al treilea an la rând, Asociația ”Lindenfeld”, prin programul educațional ”Ajungem Mari”, recrutează voluntari pentru a fi alături de 130 de copii instituționalizați din județul Mureș.
Purtătorul de cuvânt al Asociației, Alina Șandru, precizează că este vorba de centre din Tg. Mureș, Reghin, Sâncrai, Sântana, Miercurea Nirajului, Sighișoara și Luduș.

De exemplu, facem meditații la tot felul de materii de care au nevoie copiii la școală, apoi activități handmade, ieșiri, excursii. Înscrierile se fac pe formularul acela online iar persoanele alese participă, timp de opt ore, la un training. Urmează o selecție a viitorilor voluntari, care vor fi repartizați la centre. Modulul de voluntariat până acum a fost de 6 luni și l-am prelungit la 8 luni, pe ideea de a fi alături de copii pe toată perioada anului școlar. Sunt ore pe săptămână de mers la copii, zilele le stabilim de comun acord.

La nivel național, programul se desfășoară în București și alte 24 de județe, în fiecare fiind nevoie de circa 100 de voluntari.
Termenul limită pentru înscriere este 20 august.
Înscrierea se poate face prin completarea unui formular online pe www.ajungemmari.ro la secțiunea ”Devino voluntar”.

Valeriu Russu

The post Se caută voluntari în Mureș pentru copiii aflați în grija statului! appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se caută voluntari în Mureș pentru copiii aflați în grija statului!

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button