Sport

1 iunie – Ziua sporturilor, în baza sportivă a UMFST

Baza sportivă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș va găzdui miercuri, 1 iunie, între orele 10.00 – 15.00, un eveniment dedicat copiilor mici și mari, de sărbătorire a „Zilei Internaționale a Copilului” prin ateliere demonstrative și întreceri, cu antrenamente susținute de sportivii legitimați ai Clubului Sportiv Universitar.

”Programul va include demonstrații de karate, activități și cursuri de ciclism, exerciții de dezvoltare a forței musculare adaptate vârstei, meciuri și inițiere în volei, lecții de scrimă, ateliere de aeromodelism, întreceri și turnee amicale. Astfel, vei avea ocazia de a te distra, de a te împrieteni cu sportivii noștri profesioniști și dacă până acum nu ai descoperit bucuria sportului, îți garantăm că vei găsi cel puțin un motiv care te va face să îl consideri noul tău aliat! Manifestarea este o inițiativă prin care sportivii profesioniști legitimați la CSU Târgu Mureș sunt implicați direct în comunitatea locală pentru a sprijini și stimula participarea regulată a copiilor în activitățile sportive, încurajând tinerii să descopere bucuria, avantajele pentru sănătate și importanța sportului”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

Post-ul 1 iunie – Ziua sporturilor, în baza sportivă a UMFST apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 1 iunie – Ziua sporturilor, în baza sportivă a UMFST

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button