Sport

4 medalii la Concursul Național de Tenis de Masă „TROFEUL DROBETA”, ediția a XII-a

Elevii mureșeni au dovedit multă tehnică și strategie la tenis de masă,  rapiditate în mișcări, reflexe excelente și abilitatea de a adapta strategia în timp real. De la TROFEUL DROBETA”, ediția a XII-a s-au întors cu 4 medalii.

Elevi mureșeni coordonați de prof. Man Cristina Ramona, cercul de tenis de masă, Palatul Copiilor Târgu Mureș, au participat în acest week-end, 11-12 mai 2024, la Concursul Național de Tenis de Masă „TROFEUL DROBETA”, ediția a XII-a. Evenimentul a fost organizat de Palatul Copiilor Drobeta Turnu Severin, sub patronatul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și a Ministerului Educației. Elevi din 12 județe au intrat în competiție, dar ai noștri s-au dovedit a fi cei mai buni.

Au câștigat:

Locul I Toma Casian la clasele VII -VIII -băieți, Bodoni Renata la clasele VII -VIII –fete, și locul I Pascu Rareș la clasele IX – X.

Locul 2 Chiriță Ioana la clasele VII -VIII fete

Locul 5 Hutina Adrian la clasele IX –X

Felicitări!

Post-ul 4 medalii la Concursul Național de Tenis de Masă „TROFEUL DROBETA”, ediția a XII-a apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 4 medalii la Concursul Național de Tenis de Masă „TROFEUL DROBETA”, ediția a XII-a

Credit autor: Vasilescu Amalia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button