Sport

CAMPIOANĂ – CSM Târgu Mureș este campioana României la junioare I: victorie dramatică în finala cu CSM București

HANDBAL FEMININ. CSM Târgu Mureș a câștigat finala turneului final al Campionatului Național de handbal feminin – junioare I, câștigând dramatic ultimul meci, cel disputat pentru titlul de campioană, cu CSM București.

 

Târgumureșencele, antrenate de Mihaela Evi, au câștigat cu 30-28 (14-15), cu două goluri consecutive înscrise în ultimele secunde ale jocului de extrema stângă Eva Kerekes și de Monica Bărăbaş (care a preluat rolul de principală marcatoare a echipei în lipsa lui Târșoagă), devenind campioane naționale.

 

Performanța este cu atât mai importantă, cu cât a fost obținută fără aportul celei mai bune marcatoare a echipei, Andreea Târșoagă, considerată una dintre cele mai valoroase jucătoare ale generației 2000-2001 (convocată deja la lotul național de senioare), accidentată (a lipsit de pe teren la turneul final).

 

În turneul final, desfășurat la Turda, în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu”, CSM Târgu Mureș a obținut următoarele rezultate: în grupe 26-26 (13-12) cu CS Marta Baia Mare, 29-21 (16-8) cu LPS Brăila, 33-30 (15-13) cu Corona Brașov; în semifinală – 28-23 (13-10) cu CSȘ 2 București; în finală – 30-28 (14-15) cu CSM București.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CAMPIOANĂ – CSM Târgu Mureș este campioana României la junioare I: victorie dramatică în finala cu CSM București

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button