Sport

Cinci sportivi de la AFC Vulturii selectați la acțiunile lotului național

În urma selecției efectuate de referenții zonali ai Federației Române de Fotbal din cadrul județelor Mureș, Bistrița, Sibiu, Harghita și Covasna, tinerii fotbaliști de la AFC Vulturii Târgu Mureș au participat la Turneul Final al Campionatului Național U13, ediția 2023 – 2024, mai exact categoria copiilor născuți în anul 2011.

Tinerii de la această categorie de vârstă care au fost selecționați sunt: Eduard Deteșan, Tudor Todea, Tudor Gaiță și Bogdan Răchită, antrenați fiind de Emil Deteșan.

Totodată, în perioada 8-9 iunie, s-a desfășurat selecția la categoria U12 (copii născuți în anul 2012), printre aceștia remarcându-se sportivul David Bogdan Dascal.

Selecția a avut loc în în localitatea Govora/Râmnicu Vâlcea din județul Vâlcea, în perioada 17-19 iunie.

„Felicitări tuturor copiilor din județul Mureș care au participat la această acțiune: Ne mândrim în continuare cu juniorii noștrii selectați la acțiunile lotului național”, se precizează pe pagina AFC Vulturii Târgu Mureș.

(D.C.)

Post-ul Cinci sportivi de la AFC Vulturii selectați la acțiunile lotului național apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cinci sportivi de la AFC Vulturii selectați la acțiunile lotului național

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button