Sport

Două trofee noi pentru „Micul Messi” din Luduş!

Cu puține zile în urmă s-a încheiat la Ovidiu, în organizarea Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi”, competiția DOLPHIN Cup 2019 la categoria copiilor născuți în anul 2007.

Echipa FCSB Academy U12 pregătită de Alin Stoica, formație din care a făcut parte și ludușeanul David Popa, „Micul Messi”, a disputat 5 partide în care a întâlnit Pro Sport Academy pe care a învins-o cu 8-1, Luceafărul Severin (10-2), Academia Gheorghe Hagi (4-0). În semifinale, FCSB a întrecut LPS Suceava cu 4-2 după executarea penalty-urilor, 1-1 după încheierea timpului de joc. În finală, FCSB a întrecut echipa New Stars cu scorul de 6-2 și a intrat în posesia trofeului pus în joc.

David Popa s-a remarcat și la acest turneu adăugând la impresionanta colecție de trofee și titluri pe care le deține, Cupa pentru cel mai bun jucător al turneului și titlul de golgheter după ce cu echipa a câștigat și titlul de campion al Bucureștiului la grupa sa de vârstă.

Foștii colegi de echipă de la Mureșul Luduș și antrenorii Clubului îi transmit felicitările lor fiind convinși că „Micul Messi” are calități care în viitor îl vor propulsa spre fotbalul mare.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Două trofee noi pentru „Micul Messi” din Luduş! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două trofee noi pentru „Micul Messi” din Luduş!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button