Sport

Două victorii la popice

Ambele echipe de popicari din cadrul CSM Târgu Mureș au adus victorii importante, după ce, la sfârșitul săptămânii, juniorii au disputat două meciuri, unul pe teren propriu și altul în deplasare.

În cadrul etapei a III-a din retur a Campionatului Naţional pe Echipe Juniori U23, băieţiii antrenaţi de Seres József au obţinut a treia victorie consecutivă, una deosebit de importantă în lupta pentru calificarea în Play-Off.

Potrivit CSM Târgu Mureș, rezultatul meciului a fost următorul:

CSM Târgu Mureş – CSO Tălmaciu:  3004 p.d.-2904 p.d.

Cele mai bune rezultate au fost realizate de Szász Attila Alfréd (533 p.d.), Hegyi Roland (502 p.d.) şi Fazakas Róbert (501 p.d.).

Pentru această echipă urmează un meci dificil, care se va disputa sâmbătă, 23 martie, în deplasare cu echipa campioană en-titre, CFR Cluj.

În ceea ce privește echipa de junioare, și acestea au jucat în deplasare, câştigând categoric meciul amânat din etapa a IV-a a Campionatului Naţional, rezultatul fiind următorul:

Rapid Bucureşti – CSM Târgu Mureş: 2878 p.d. – 3242 p.d.

Sportivele antrenorului Orosz István au obţinut următoarele rezultate: Geanina Corina Ciula (575 p.d.), Alexia Ilinca Doarje (566 p.d.), Roxana Andreea Bordiau (533 p.d.), Kádár Nóra (532 p.d.), Bakó Blanka (528 p.d.) şi Harcsás Henrietta (508 p.d.).

„Echipa noastră a încheiat prima parte a campionatului pe locul I în clasament, calificându-se în Play-Off, care se va desfășura în zilele de 23 şi 24 martie 2024, pe Arena de Popice a Complexului Sportiv Gheorgheni, din Cluj-Napoca. Le ţinem pumnii fetelor noastre şi le aşteptăm acasă învingătoare! Mult succes”, se precizează pe pagina CSM Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: csmtgm.ro

Post-ul Două victorii la popice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două victorii la popice

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button