Sport

Drumul spre o nouă promovare continuă

Echipa feminină de fotbal CSM Târgu Mureș a învins pe teren propriu în etapa a IV-a din seria 2 a ligii secunde cu scorul de 4-2 formația clujeană Olimpic Star. Cu o echipă mult diminuată din punct de vedere valoric după promovarea obținută în primul an de la afiliere, mureșencele au fost nevoite să abordeze acest joc fără alte două jucătoare de bază, Lucia Meleacă fiind accidentată, iar Mădălina Boroș suspendată. Cu toate acestea, mureșencele s-au mobilizat într-un joc ce se anunța dificil și au reușit să obțină victoria care le menține în fruntea clasamentului seriei. Primul gol a fost înscris de una dintre jucătoarele revenite la echipă, Crina Tămaș, în minutul 23, avantajul minim fiind menținut până la pauză. Curând după reluare însă, în minutul 49 Anca Tătar a înscris pentru oaspete golul egalizator și jocul se anunța mult mai dificil. Diferența a făcut-o dubla Alinei Boroș din minutele 62 și 71. Fosta internațională, Ana-Maria Gorea, revenită și ea după concediul de maternitate a ridicat în minutul 86 scorul la 4-1, dar oaspetele au reușit să reducă din nou diferența cu două minute înaintea finalului jocului, gol reușit de Semida Deac.

Final cu jocuri grele

Echipa antrenorului Seches Carol are după trei partide două victorii și un rezultat de egalitate, dar prima poziție le este amenințată de formația Banat Girls Reșița, care a disputat doar două jocuri, ambele câștigate. Cele două se vor confrunta în etapa a VII-a, ultima a turului, programată la sfârșitul lunii noiembrie, pe terenul bănățencelor. Până la acel joc, CSM Târgu Mureș ca susține partida din faza a doua a Cupei României. Adversara lor va fi formația Student Sport Alba Iulia, lidera seriei 3 din Liga III. Întâlnirea urma să aibă loc la Alba Iulia, dar se va disputa pe terenul mureșencelor, duminică, 10 noiembrie, de la ora 15.00.

A doua echipă mureșeană din Liga 2, Ladies Târgu Mureș a stat în această etapă și se află pe locul 5 în Seria 1 (din 7), cu o victorie și două înfrângeri. Aceasta a disputat în devans partida din Cupa României, fiind învinsă cu 12-0 de multipla campioană, Universitatea Olimpia Cluj.

Post-ul Drumul spre o nouă promovare continuă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Drumul spre o nouă promovare continuă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button