Sport

Dublă a popicarelor la Ploiești

Popicarele de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș a reușit o dublă, câștigând ambele confruntări disputate la Ploiești, pe arena marii rivale Conpet Petrolul, una în compania rapidistelor bucureștene, a doua în Cupa României, în fața echipei locale.
În etapa a II-a al Campionatului Național echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef s-a impus cu scorul de 6-2 la puncte de meci, 3098-3016 la numărul total al popicelor doborâte, în fața formației Rapid București. Rezultatul este oarecum unul mult mai modest față de cele cu care ne-a obținuit echipa mureșeană, dar lotul a suferit mai multe modificări față de edițiile trecute, unul mult întinerit, alcătuit în mare parte din junioare.
Cele 4 puncte ale echipei mureșene au fost realizate, în ordinea lor valorică, de Maria Ciobanu, cu un total de 557 p.d., Fekete Réka 530 p.d., Duka Tilda 527 p.d. și Seres Bernadett 521 p.d. Celelalte două componente care au evoluat au fost Ábrám Monika Krisztina și Ana-Maria Poetașu.
Profitând de deplasarea la Ploiești, formația bucureșteană neavând arenă proprie, mureșencele au disputat a doua zi, în devans, jocul din etapa a II-a a Cupei României. Formația alcătuită din jucătoarele
Duka Tilda, Sáfrány Anita, Seres Bernadett, Maria Ciobanu, Fekete Réka și Ábrám Monika Krisztina a reușit să învingă de această dată echipa gazdă Conpet Petrolul Ploiești, încheind competiția pe locul I, cu un total de 3058 p.d.
După două etape, Electromureș Romgaz conduce în clasamentul general cu 6 puncte și un total de 6312 p.d., fiind urmată de
Conpet Petrolul Ploiești 6033 p.d.(4 pct) și Rapid București 5872 p.d.(2 pct.).

Post-ul Dublă a popicarelor la Ploiești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dublă a popicarelor la Ploiești

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button