Sport

Eșecuri în lanț la baschet

În etapa a III-a din cadrul Ligii I la baschet masculin CSM Târgu Mureș a suferit a treia înfrângere, dinre care două pe teren propriu. Mureșenii au cedat de această dată cu 47-62 în fața formației Colegiului Național „Aurel Vlaicu” București. Partida disputată în sala Universității Petru Maior din Târgu Mureș părea una la îndemâna mureșenilor, dar tinerii jucători rămași sub comanda antrenorului Geroge Trif n-au făcut față presiunii. Acest lucru nu poate surprinde atunci când o echipă se bazează în special pe aportul unui singur jucător. Acesta a fost Bölöni Tamás, s-a și ridicat la nivelul așteptărilor, dar fără sprijinul coechiperilor nu s-a putut realiza mai mult. El a și reușit coșul de 3 puncte înscris de la mare distanță la finalul primului sfert, încheiat cu un scor modest (8-10), și-a condus echipa în momntele în care aceasta s-a apropiat de adversar, a și condus la începutul sfertului 3, dar la ultima pauză oaspeții s-au desprins din nou la 10 puncte (45-35). Primele atacuri ale gazdelor din debutul ultimului act au dat impresia unei reveniri, cu 5 puncte reușite în primul minut, dar atâta a fost. Bucureștenii s-au desprins din nou la peste 10 puncte și tinerii mureșeni nu au mai avut puterea și luciditatea de a întoarce rezultatul.

Dezinteres din toate direcțiile

Ultimele aspecte care pot fi remarcate: lipsa susținerii echipei care aspira în sezonul trecut la o revenire în elita baschetului masculin românesc a „exilat” echipa din Sala Sporturilor, într-o sală în care nu există nici tabelă de marcaj. Astfel, în timpul partidei, spectatorii prezenți, nu puțini la număr, aveau probleme serioase în cunoașterea rezultatului, a marcatorilor, sau orice alte detalii legate de un meci de baschet. Așa cum erau obișnuiți și era normal într-un oraș în care echipa disputa în urmă cu puțini ani finale de campionat, cu punctele înscrise, greșeli personale, timpul rămas pentru atac. Acestea sunt și motivele pentru care nu furnizăm lotul și marcatorii. Dacă pe site-ul oficial al FR Baschet nu se consideră că merită atenție această competiție, nici clubul nu acordă atenție acestui aspect…

P.S. Pentru a cunoaște scorul pe parcursul întâlnirii, în momentele de întrerupere ale jocului, trebuia intrat pe teren, acesta era afișat doar la masa oficialilor, spre teren!!! Mai mult, unii jucători evoluează cu tricouri care au scrise pe spate numele celor care nu se mai află în lot.

Post-ul Eșecuri în lanț la baschet apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Eșecuri în lanț la baschet

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button