Sport

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, ediția 2024. În cadrul acestui turneu au participat 18 echipe, fiind un număr total de 250 de copii.

„Suntem la a II- a ediție a acestui Festival Minihand și față de prima participare, numărul copiilor a crescut cu aproape 100, ceea ce ne arată că interesul este mare și că lucrurile pe care încercăm să le facem se îndreaptă spre bine. Avem în plan să organizăm și alte competiții pentru copii și juniori și poate pe viitor să extindem acest turneu și pentru echipele din afara județului Mureș”, a declarat președintele AJH, Claudiu Cociș.

„Suntem pe drumul cel bun, copiii devin din ce în ce mai dornici să practice acest sport, fapt care ne încântă și ne dă speranță pentru ceea ce urmează. A fost o atmosferă superbă, copilașii s-au distrat, au cântat, au sărit și evident au jucat handbal. Îi încurajăm în continuare să vină alături de noi și să se bucure de acest sport”, a declarat Paula Popeanu, antrenoare la LPS Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button