Sport

Final în genunchi și pentru baschetbaliști

Disputată tot în sala Universității Petru Maior din Târgu Mureș, deși era anunțată că va avea loc în Sala Sporturilor (cum apare și acum pe site-ul FR Baschet) întâlnirea din cadrul etapei a XI-a a Ligii I de baschet masculin, a doua din retur, cea dintre CSM Târgu Mureș și Universitatea Cluj s-a încheiat cu victoria la 10 puncte a clujenilor, 73-83. Formația mureșeană se străduiește în continuare să încheie anul cu fruntea sus, dar reușește cu greu să facă față chiar unor echipe mult mai slab cotate. Mureșenii ocupă în continuare locul 8 (din 10), cu 2 victorii și 8 înfrângeri, echipele din urma lor fiind CSO Voluntari și CS Universitar Ploiești, cu ultima cedând recent pe teren propriu.

Acesta a fost ultimul joc pe teren propriu din acest an, urmând să reia campionatul cu o nouă dublă disputată în două zile, în 12 și 13 ianuarie. Ambele vor avea loc la București, prima cu CN Aurel Vlaicu, în etapa cu numărul 12, apoi la Agronomia, în etapa 10, prima din retur.

Post-ul Final în genunchi și pentru baschetbaliști apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Final în genunchi și pentru baschetbaliști

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button