Sport

Finala campionatului, revanșa finalei Cupei României

Câștigători detașați ai grupei 4 din cadrul Campionatului Național de futsal la juniori sub 19 ani și a barajului pentru turneul final, CSM Târgu-Mureș a susținut acest turneu în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Târgumureșenii au obținut două victorii în grupa B, 7-2 cu KSE Târgu Secuiesc și 5-3 cu Știința „U” Craiova, câștigând grupa, fiind urmați de covăsneni, care au câștigat autoritar cu doljenii în primul meci din grupă, scor 11-4.

Turneul final s-a disputat cu patru grupe a câte trei echipe, de unde doar câștigătoarele au obținut biletele pentru semifinale. Mureșenii au obținut victoria și cu câștigătoarea grupei C, repetând scorul de 7-2 din primul joc cu covăsnenii, dar cu FK Odorheiu Secuiesc de această dată. Câștigătoarele grupelor A și B au fost West Deva și Informatica Tmișoara, care s-au întâlnit în cealaltă semifinală. Au învins bănățenii cu 5-2, astfel încât finala campionatului va fi o reeditare a finalei Cupei României. Aceasta s-a disputat în luna martie la Odorheiu Secuiesc și timișorenii au învins cu 5-2. Partida pentru titlul de campioană se disputată luni seară, de la ora 18.00, după cea pentru medaliile de bronz dintre West Deva și FK Odorheiu Secuiesc.

Post-ul Finala campionatului, revanșa finalei Cupei României apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Finala campionatului, revanșa finalei Cupei României

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button