Sport

Fotbal feminin de Cupă Mondială

Franța găzduiește, între 7 iunie – 7 iulie, turneul final al Campionatului Mondial de fotbal feminin, competiție care în prima sa fază este alcătuită din șase grupe a câte patru echipe. Joi, 13 iunie, au fost programate meciurile: Australia – Brazilia 3-2 (în grupa C, la Montpellier) și Africa de Sud – China 0-1 (în grupa B, la Paris).

Vineri, 14 iunie, vor avea loc partidele: Japonia – Scoția (de la ora 16:00, în grupa D, la Rennes), Jamaica – Italia (de la ora 19:00, în grupa C, la Reims) și Anglia – Argentina (de la ora 22:00, în grupa D, la Le Havre). Sâmbătă, 15 iunie, se vor disputa două jocuri din grupa E: Olanda – Camerun (de la ora 16:00, la Valenciennes) și Canada – Noua Zeelandă (începând cu ora 22:00, la Grenoble).

Duminică, 16 iunie, sunt programate două meciuri din grupa F: Suedia – Thailanda (de la ora 16:00, la Nice) și SUA – Chile (de la ora 19:00, la Paris).

Naționala americană (FOTO) este deținătoatea titlului mondial, după 4-2 cu Japonia în finala din 2015, disputată la Vancouver, în Canada.

Septimiu Cioloboc

The post Fotbal feminin de Cupă Mondială appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fotbal feminin de Cupă Mondială

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button