Sport

Helmut Duckadam, unul dintre invitații speciali ai unei expoziții din Târgu Mureș

În perioada 5-20 iunie, Shopping City Târgu Mureș îi invită pe iubitorii de fotbal să descopere expoziția „Tricouri de Legendă ale Fotbalului Românesc”, organizată în parteneriat cu Football Legends. Evenimentul se desfășoară într-un spațiu special amenajat în galeria comercială, iar accesul este gratuit între orele 10:00-22:00.

Astfel, miercuri, 5 iunie, în intervalul orar 17:00 – 19:00, în prima zi de expoziție, vizitatorii vor avea ocazia să facă fotografii alături de fotbaliștii celebri prezenți la eveniment.

Printre cei care și-au confirmat deja prezența se numără: Helmut Duckadam, cunoscut ca „Eroul de la Sevilla”, singurul portar din lume care a aparat 4 penalty-uri într-o finală de cupă europeană, Gavril Pele Balint, component al echipei naționale a Romaniei la Campionatul Mondial din Italia  în anii ‘90 și câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986 în echipa Steaua București, Tibor Selymes, component al Generatiei de Aur ‘94 și participant alaturi de echipa națională la multe turnee de campionat european, inclusiv mondial și Marian Ivan, component al Generației de Aur ‘94 și o legendă a fotbalului brașovean.

În plus, vizitatorii vor primi autografe pe cardurile special pregătite de organizatori și vor avea șansa de a câștiga magneți personalizați sau mingi de fotbal cu semnăturile marilor fotbaliști prezenți. Totodată, organizatorii le-au pregătit produse marca Helmut Duckadam ‘86 – mănuși, mingi, tricouri, brelocuri și multe alte surprize. 

În cadrul proiectului sunt expuse peste 170 de articole care fac parte din istoria fotbalului românesc și a echipei naționale, printre care se numără: peste 80 de tricouri purtate de nume celebre, precum Gheorghe Hagi, Gavril Pele Balint, Helmut Duckadam, Tybor Selymes, Silviu Lung, Nae Ungureanu, Radion Cămătaru și Gică Popescu.

Organizatorii le pun la dispoziție vizitatorilor mai mult de 100 de articole, multe dintre ele cu vechime de peste 80 de ani: autografe, fanioane, bilete, programe, medalii, plachete și mingi.

(D.C.)

Post-ul Helmut Duckadam, unul dintre invitații speciali ai unei expoziții din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Helmut Duckadam, unul dintre invitații speciali ai unei expoziții din Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button