Sport

Meci al suferinței între mureșene

În penultima etapă din seria V a Ligii III de fotbal, pe stadionul „Cornel Orza” din Iernut se dispută ultima confruntare dintre echipele județului Mureș. Partida va avea loc sâmbătă, 18 mai, de la ora 18.00, adversara iernuțenilor fiind MSE Târgu-Mureș. Cele două au avut un sezon dezamăgitor, în special în retur, ocupând ultimul loc (gazdele), cu doar 11 puncte și 14 târgumureșenii (din 16), care au strâns 16 puncte.

Partida din tur s-a disputat pe stadionul Trans-Sil din Târgu-Mureș și s-a încheiat cu victoria noii promovate, scor 1-0, dar la acea vreme ambele echipe se prezentau în condiții cu ceva mai favorabile decât în prezent.

Cel mai bine clasată dintre cele trei este Avântul Reghin, situată pe locul 8, cu 46 puncte. Reghinenii vor juca în deplasare, vineri, 17 mai, tot de la oea 18.00 și au șansa să mai avanseze în clasament, adversara fiind Gaz Metan Mediaș 2, ocupanta penultimului loc, între celelalte două formații mureșene.

Post-ul Meci al suferinței între mureșene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Meci al suferinței între mureșene

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button