Sport

Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean!

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat recent, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, întocmirea documentației tehnico – economice privind amenajarea unui loc de antrenament în aer liber (workout) și includerea acesteia în lista de investiții, aprobată conform Hotărârii Consiliului Local Sighișoara nr. 26/20 februarie 2020. Investiția va fi realizată pe o suprafață de teren de 210 metri pătrați situat pe strada Griviței din municipiul Sighișoara.

Proiectul a fost inițiat de grupul de consilieri locali ai Uniunii Independente pentru Sighișoara (UIPS) care care au invocat exemplul unui parc similar realizat în orașul timișorean Sânnicolau Mare, și care și-au argumentat propunerea prin faptul că municipiul Sighișoara ”se confruntă cu o lipsă acută de locuri de petrecere a timpului liber, adresate tuturor categoriilor de localnici și nu numai”, respectiv că ”există o nevoie reală pentru amenajarea unui astfel de loc de antrenament în aer liber (workout) dată fiind nevoia de dezvoltare fizică și intelectuală în armonie.”

Finanțarea documentației tehnico-economice pentru realizarea parcului de antrenament în aer liber (workout) se va realiza din fondurile proprii ale Primăriei municipiului Sighișoara.

Alex TOTH

 

Post-ul Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button