Sport

Salbă de medalii pentru sportivii Clubului”Red Dragon” din Reghin

Sportivii Clubului ”Red Dragon” din Reghin,  antrenați de sensei  Gyori Tiberiu Ștefan, au participat în data de 23 noiembrie 2019 în cadrul concursului  Martial Arts Open Cluj Napoca, competiție desfășurată în Sala Armatei din Cluj Napoca  pe două discipline, Fighting și Ne-waza. Cu un lot format din 15 sportivi, clubul reghinean a obținut un număr de 25 de medalii, obținând astfel Locul 1 pe cluburi în cadrul competiției. Performanța deosebită a fost completată de Raluca Demeter, prezentă  în concurs în calitate de arbitru.

Meci arbitrat de Raluca Demeter

Câștigătorii locurilor 1 sunt Adriano Neamțu, Andrei Nițu, Darius  Fetescu (2), Dragoș Cotoi, Mezo Andras, Sepsi Akos (2) și Finna Robert. Felicitări se cuvin și sportivilor care au obținut locul secund, Baranka Paul (2), Sattler Alexandru (2), Dragoș Cotoi, Sattler Dumitrița, Mădălin Pantea (2), Alissa Bucin, Raul Man, precum și celor situați pe treapta a treia a podiumului, Dragoș Pantea (2), Ștefan Gorea, Sattler Dumitrița, Raul Man, Andrei Nițu. „Țin să mulțumesc tuturor părinților  pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumesc pentru faptul că au fost și de această data alături de acești minunați copii în cadrul competiției de la Cluj Napoca”, a precizat sensei Gyori Tiberiu Ștefan.

Post-ul Salbă de medalii pentru sportivii Clubului”Red Dragon” din Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Salbă de medalii pentru sportivii Clubului”Red Dragon” din Reghin

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button