Sport

Sepsi OSK încheie campionatul cu o nouă înfrângere

Etapa a 10-a, ultima, din play-off-ul Ligii I Betano de fotbal s-a terminat luni, 20 mai, cu meciul de pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, unde formația locală Astra a învins cu scorul de 3-2 pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Echipa covăsneană (FOTO de arhivă, în echipament verde) a fost singura „victimă” a giurgiuvenilor în această ediție de campionat, Sepsi pierzând și meciul tur, cu 0-1, la Sfântu Gheorghe. Cele două victorii obținute contra grupării ardelene sunt singurele puncte realizate de Astra în play-off. De cealaltă parte, elevii antrenați, mai nou, de Marin Barbu nu au făcut decât un singur punct, prin egalul de pe teren propriu, 0-0, cu FC Viitorul Constanța.

Ultima rundă a play-off-ului a început sâmbătă, 18 mai, cu jocul Universitatea Craiova – FC Viitorul Constanţa 1-2, iar duminică, 19 mai, a fost programată partida FCSB – CFR Cluj 1-0.

Pe primul loc a încheiat CFR Cluj (cu 50 de puncte, campioană pentru a doua oară consecutiv), urmată de FCSB (cu 48 de puncte), FC Viitorul Constanţa (39 de puncte), Universitatea Craiova (36 de puncte), Astra Giurgiu (27 de puncte) și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (cu 20 puncte).

Septimiu Cioloboc

The post Sepsi OSK încheie campionatul cu o nouă înfrângere appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi OSK încheie campionatul cu o nouă înfrângere

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button