Start în al doilea turneu ITF târgumureșean

start-in-al-doilea-turneu-itf-targumuresean

Terenurile de tenis de câmp de la baza sportivă Forza din Târgu Mureș găzduiesc de azi, luni, 16 septembrie, până duminică, partidele celui de-al doilea turneu din cadrul circuitului ACS Tenis World, în categoria M15 Tennis Tour, cu premii totale de 15000 de dolari.

Înaintea tragerii la sorți a tabloului de 32 la simplu și 16 în proba de dublu se dispută jocurile din calificări, la care participă jucători din Argentina, Ucraina, SUA, Bulgaria, Serbia, Rusia, Italia, Marea Britanie, Israel, Elveția, Ungaria și România.

Înaintea disputării celor 6 locuri care duc din calificări pe tabloul principal, pe acesta și-au făcut deja loc 20 de tenismeni, la care se vor alătura cei șase și alți șase care primesc câte un wild card. Dintre cei 20, 10 sunt din România, cel mai bine poziționat fiind Bogdan Ionuț Apostol, aflat pe locul 675 în clasamentul ATP și pe 316 în cel ITF, fiind al 4-lea jucător în ierarhia internă. Printre cei 32 se vor afla și trei mureșeni. Unul dintre aceștia, George Botezan, al 15-lea dintre cei 20, clasat pe locurile 963, respectiv 636 în cele două clasamente, iar ceilalți doi, Doru Borșan junior și Șerban Mucenic vor intra pe tablou cu wild card. În proba de dublu urmează de asemenea să fie stabilite cele 16 perechi, printre care se vor afla și jucătorii mureșeni, după care se va efectua tragerea la sorți.

Pentru proba de simplu, fiind cei mai bine clasați în clasamentele internaționale, principalii favoriți sunt sârbul Marko Tepavac, în vârstă de 25 ani, aflat pe locul 525 ATP, 143 ITF și rusul Kirili Kivattsev (20 ani, locurile 590 și 272).

Tragerea la sorți se va efectua luni după masă, după aflarea ultimilor calificați.

Post-ul Start în al doilea turneu ITF târgumureșean apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Start în al doilea turneu ITF târgumureșean

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.