Sport

Test de maturitate pentru handbaliste

După două săptămâni de pauză, Divizia A la handbal feminin se reia cu partidele etapei a IV-a. CSM Târg Mureș întâlnește în această etapă, în  deplasare, formația Marta Baia Mare. După trei jocuri disputate, mureșencele ocupă locul secund în seria D, cu 7 puncte, două victorii și o remiză, la egalitate cu prima clasată, Crișul Chișineu Criș, dar arădencele au golaveraj superior. Cele două s-au întâlnit în joc direct la Târgu Mureș, în etapa trecută, iar partida s-a încheiat la egalitate la 25, cu un final în care oricare dintre cele două putea obține victoria. Până la următoarele confruntări directe, trei la număr, duelul va avea loc așadar de la distanță. Pentru formația antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop încercarea de a-și depăși la golaveraj rivala este pe plan secund, mai importantă fiind reîntregirea lotului pentru finalul de campionat și eventuala participare la un nou baraj pentru promovare. În derby-ul cu echipa arădeană a lipsit în continuare Andreea Târșoagă, aflată în recuperare după o gravă accidentare și Georgeta Bucin, din motive personale.

Favorite, dar nu fără emoții

În partida de la Baia Mare formația mureșeană este favorită, dar întâlnirea se anunță una dificilă. Deși a câștigat toate cele patru meciuri disputate în sezonul trecut, adevărat, cu Minaur, CSM a întâmpinat de fiecare dată o rezistență dârză din partea maramureșencelor, indiferent sub culorile cărui club s-au aflat. Acestea au pierdut toate cele trei jocuri din actuala ediție, dintre care două pe teren propriu, cu CSU Reșița și CSU Universitatea de Vest Timișoara, inclusiv în deplasarea de la lidera seriei, dar replica dată echipei mureșene a fost de fiecare dată una peste nivelul echipei. Pe lângă statutul de oaspete, un alt dezavantaj de partea echipei mureșene este și acela că majoritatea componentelor echipei evoluează și în cea de junioare și fac deplasarea la Baia Mare după jocul de pe teren propriu cu CSȘ Zalău de joi seara. Este un nou test de maturitate pentru tinerele jucătoare, care vor trebui să-și dozeze efortul în acest nou tur de forță, cu două partide în mai puțin de 40 ore și o deplasare.

Întâlnirea de la Baia Mare va avea loc în sala „Vasile Alecsandri”, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14.30 și va fi arbitrată de o brigadă bistrițeană.

Post-ul Test de maturitate pentru handbaliste apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Test de maturitate pentru handbaliste

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button