Sport

Tricolorii întâlnesc Anglia la fotbal tineret

Campionatul European de fotbal pentru tineret din Italia și San Marino a continuat joi, 20 iunie, cu meciurile etapei a 2-a din grupa B: Danemarca – Austria 3-1 (la Udine) și Germania – Serbia 6-1 (la Trieste). Nemții, care sunt campioni europeni en titre, au realizat… setul turneului final, scor ce pare decupat din tenis!
Lideră este Germania (cu 6 puncte), urmată de Danemarca și Austria (ambele cu câte 3 puncte) și Serbia (fără niciun punct).

Vineri, 21 iunie, sunt programate jocurile etapei a 2-a din grupa C: Anglia – România (de la ora 19:30, pe stadionul „Dino Manuzzi” din Cesena) și Franța – Croația (de la ora 22:00, pe stadionul „Serravalle” din San Marino).

În clasament conduce România (cu 3 puncte), urmată de Franța (3 puncte), Anglia (fără niciun punct) și Croația (fără niciun punct). Luni, 24 iunie, în grupa noastră se vor desfășura ultimele partide: Franța – România (de la ora 22:00, pe stadionul „Dino Manuzzi” din Cesena) și Croația – Anglia (de la ora 22:00, pe stadionul „Serravalle” din San Marino).

Turneul final se desfășoară în intervalul 16-30 iunie și este alcătuit din trei grupe a câte patru echipe. Câștigătoarele grupelor și cea mai bună ocupantă a locului secund vor juca în semifinale.

Septimiu Cioloboc

The post Tricolorii întâlnesc Anglia la fotbal tineret appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tricolorii întâlnesc Anglia la fotbal tineret

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button