Voleibalistele reușesc revanșa

voleibalistele-reusesc-revansa

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a obținut victoria necesară pentru părăsirea penultimei poziții în clasamentul Diviziei A1. Mureșencele au învins în ultimul turneu al sezonului, disputat la Galați, 3-0 (25-13, 25-18, 25-18) cu formația FC Argeș Pitești, cea cu care își disputa locurile 10-11. Întâlnirea din deschiderea turneului era dealtfel și cea mai importantă pentru configurația finală a clasamentului în subsolul acestuia. Dacă gazdele de la CSU Belor aveau asigurat locul 9 și clujencele de la „U” NTT Data nu mai puteau evita ultimul loc, o eventuală victorie a argeșencelor încheia practic și duelul pentru evitarea penultimei poziții. Mureșencele aveau nevoie de o victorie nu doar de 3 puncte, care era obținută și la 3-1, ci de una la 0, caz în care aducea cele două echipe la egalitate de puncte, cu avantaj minim la raportul setaverajului în favoarea mureșenelor, primul criteriu în caz de egalitate.

Mult mai motivate, elevele antrenorului Predrag Zucovic aveau de luat și revanșa după ce au scăpat victoria printre degete la turneul precedent. Startul a fost reușit, s-au impus lejer în primul set, câștigat la 13. Cel mai disputat a fost al doilea, echilibrat la început, cu oarecare avantaj al argeșencelor. Acestea s-au desprins apoi și lucrurile se complicau pentru mureșence. Revenirea a fost de-a dreptul spectaculoasă. De la 7-13 au reușit egalarea la 14 și au preluat conducerea la 17-16. Lunga întrerupere de la 19-16, cauzată de probleme tehnice la masa oficialilor, nu a perturbat concentrarea mureșencelor. Următorul set avea importanța menționată. „Medicinistele” s-au mobilizat din start și au reușit desprinderea la 5-1. Piteștencele au mai reușit să se apropie, dar numai până la un punct. Victoria necesară a fost obținută, de acum totul depinde doar de jocurile cu celelalte participante, ajunse pe roluri de „arbitri”. Poate conta orice punct cedat cu clujencele sau câștigat cu gălățencele, dar și seturile pot avea mare importanță. CSU Medicina întâlnește echipa clujeană marți, ora 15.00, apoi CSU Belor, miercuri, ora 18.00.

Formația aliniată: Paige Alsten, Milica Jovanovic, Sara Pavlovic, Andreea Mitrovic, Florina Murariu, Raisa Ioan, Brittany Witt- libero, Laura Simoniia, Jelena Cvijovic, Gulay Gerceg, Iarina Axinte și Karina Murariu- libero.

Post-ul Voleibalistele reușesc revanșa apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Voleibalistele reușesc revanșa

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.