Știri

Alin NU CEDEAZĂ ❗Scrisoare deschisă adresată premierului României, Vasilica-Viorica Dăncilă❗

Împreună scăpăm țara de hoți! Hai să-i susținem demersul…

Alin Popoviciu, un tânăr muresean în vârstă de 17 ani, care a fost amenințat că va fi amendat de șeful Jandarmeriei Mureș (detalii aici), pentru că a organizat protestul de la Spitalul Județean față de sosirea Vioricăi Dăncilă, nu se lasa si-i mai transmite un mesaj premierului.

„Doamnă, am câteva gânduri pe care vreau să vi le spun. Mă frământă zilnic acestea și consider că acum e cea mai bună ocazie să vi le transmit, fiind sigur că datorită oamenilor de bună credință mesajul meu va ajunge la dumneavoastră! ?

În primul rând, nu vreau să vi se urce la cap faptul că mă adresez cu pronume de politețe. O fac strict formal. Nu meritați acest lucru.  

Spun asta pentru că în loc să reprezentați cetățenii acestei țări, îi umiliți zilnic prin incompetența manifestată prin gafe și erori gramaticale intolerabile în declarații publice de presă.

Mi-ar plăcea să înțelegeți că toți colegii dumneavoastră din partid vă susțin strict cu un interes politic, neglijând nevoile noastre, ale cetățenilor acestei țări. Dar asta se va termina cândva, iar dumneavoastră trebuie să decideți dacă vă dați demisia de bună voie, sau veți fi debarcată de către colegii dvs. când deja va fi prea târziu și nu veți mai avea pârghiile necesare să schimbați istoria neagră pe care ați lăsat-o în urmă. 

Vă mai rog să luați o decizie în acest sens, conștientă de faptul că indiferent de funcțiile deținute, cu toții suntem oameni și avem un caracrer efemer pe acest pământ. Ceea ce este important, este ce lăsăm în urma noastră urmașilor în această lume, dar problema este că în urma dumneavoastră nu văd niciun lucru bun. Vă spun acest lucru cu toată sinceritatea, doamnă.

Vă rog din toată inima să nu mă subestimați doar pentru că am 17 ani. Veți înțelege că toate gândurile transmise, sunt adevărate. Analizați în liniște întreg mesajul și veți ajunge la o concluzie. Sunt curios care va fi aceasta. 

Pe tine, dragul meu cititor, dacă ai ajuns până aici și ți-a plăcut ce ai citit, te invit să promovezi aceste gânduri cât mai departe, în speranța că vor ajunge unde trebuie!” ?❤

MS /  Foto: Popovicu Alin


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Alin NU CEDEAZĂ ❗Scrisoare deschisă adresată premierului României, Vasilica-Viorica Dăncilă❗

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button