AZI. Incendiu devastator la clubul Bamboo! S-a făcut scrum! FOTO

azi incendiu devastator la clubul bamboo s a facut scrum foto

Potrivit primelor informaţii, cauza probabilă a incendiului care a distrus clubul Bamboo din Mamaia este un aragaz lăsat nesupravegheat. În 2017 şi în 2018, autorităţile i-au amendat pe proprietarii clubului pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu.

Flăcările distrugătoare s-au dezlănţuit puţin după miezul nopţii. În acele clipe, în clubul care era închis se aflau doar câţiva angajaţi. În doar 20 de minute, flăcările au înghiţit întreaga construcţie.

Alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent.

„Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă”, a precizat Anamaria Stoica.

Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private. La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini.

O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul.

Sursa: protv.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: AZI. Incendiu devastator la clubul Bamboo! S-a făcut scrum! FOTO

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.