Știri

CINE MINTE?! Sunt sau nu bani pentru terminarea lucrarilor

După ce au oprit lucrările, numai pe „statul paralel” n-au dat vina încă…

Ieri am publicat un material în care va spuneam ca după ani lungi de așteptări și o serie de petiții făcute de locuitorii din zonă, municipalitatea a demarat cumva lucrările de reabilitare și modernizare a străzii 8 Martie din Tirgu Mureș, din cartierul Mureșeni.

Totodată, va mai spuneam ca au lucrat ce au lucrat, au tinut locuitorii in santier cateva luni, dar lucrările au fost sistate, din lipsă de bani spun reprezentantii primariei Tirgu Mures. Nu au spus insa si de milioanele aruncate in cele cateva zeci de concerte „gratuite” organizate de ei doar anul acesta.

În urma materialului publicat, un consilier declarat incompatibil si cercetat pentru fapte de coruptie, zis si CM 2,5%, a ieșit azi cu o explicație puerilă și fara acoperire cu documente, in care da vina pe consilieri pentru stoparea lucrărilor.

POL Tirgu Mures, unul dintre partidele acuzate, a ieșit cu un comunicat în care explică realitatea bazată pe documente, deci adevarul:

„Dragi tirgmureseni! Avem nevoie de voi! Claudiu Maior continua minciunile desantate, spunand ca banii pentru reabilitarea strazii 8 Martie nu au fost alocati! Complet FALS! Pentru modernizarea strazii 8 Martie, la rectificare, suma a fost CRESCUTA de la 1,000,000 lei la 2,212,000 lei. In buget sunt inclusiv sume alocate dirigentiei de santier, 45,000 lei. Alocarea bugetara este pe site-ul primariei, oricine poate vedea ca Maior minte, la linia 370! Dati share sa ajunga la toata lumea! Doar creditele multianuale, adica pe cand Florea si Maior vor fi pierdut de mult alegerile si se vor ocupa de altceva, au fost putin reduse, de la 6,120,870 la 4,908,870. Pentru lucrarile imediate, din acest an, SUNT BANI! Ce face primaria cu banii alocati?” spun reprezentanții POL.

https://www.tirgumures.ro/TRANSPARENTA/PRIMARIA TIRGU MURES SI SERVICIILE PUBLICE SUBORDONATE/Buget/2019/RECTIFICARE BUGET – HCL 215 din 01.08.2019/Programul de investitii publice – 2019 – Anexa nr. 2-4.pdf

MS / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CINE MINTE?! Sunt sau nu bani pentru terminarea lucrarilor

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button