Știri

FOCAR de infectie in mijlocul municipiului! „Nu au fost ridicate de cateva luni” FOTO

Orasul flo… gunoaielor…

Un cititor MuresStiri ne-a trimis imagini cu un real pericol pentru sanatatea muresenilor. Asa cum bine se poate observa, tone de gunoaie zac in spatele magazinelor, zona Kaufland-Gara Mare din municipiul Tirgu Mures.

Din pacate, conform celor scrise de cititor, desi a facut apel catre autoritati pentru rezolvarea situatiei, nimeni nu a luat nicio masura. Le solicitam si noi pe aceasta cale sa intreprinda masurile necesare, de urgenta.

„Bună ziua… Poate mă puteți ajuta dumneavoastră pt că Poliția Locală Tirgu Mures mi-a răspuns că nu e atribuția lor… In spatele magazinului Sportissimo de pe Gheorghe Doja e plin de saci de gunoi care nu s-au ridicat de câteva luni și a devenit un focar de infecție…. Vă scriu… poate mă ajutați dumneavoastră… autoritățile nicidecum. Vă mulțumesc”, ne scrie Petru M., vizibil indigant de situatie si de nepasarea autoritatilor.

Update: La putin timp de la publicarea materialului si-a facut aparitia Politia Locala Tirgu Mures si alte „personalitati”. Speram sa nu ramana doar la stadiul de privit.

Revenim cu amanunte…

MS /  Foto: Petru. M


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOCAR de infectie in mijlocul municipiului! „Nu au fost ridicate de cateva luni” FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button