FOCAR de infectie in mijlocul municipiului! „Nu au fost ridicate de cateva luni” FOTO

focar de infectie in mijlocul municipiului nu au fost ridicate de cateva luni foto

Orasul flo… gunoaielor…

Un cititor MuresStiri ne-a trimis imagini cu un real pericol pentru sanatatea muresenilor. Asa cum bine se poate observa, tone de gunoaie zac in spatele magazinelor, zona Kaufland-Gara Mare din municipiul Tirgu Mures.

Din pacate, conform celor scrise de cititor, desi a facut apel catre autoritati pentru rezolvarea situatiei, nimeni nu a luat nicio masura. Le solicitam si noi pe aceasta cale sa intreprinda masurile necesare, de urgenta.

„Bună ziua… Poate mă puteți ajuta dumneavoastră pt că Poliția Locală Tirgu Mures mi-a răspuns că nu e atribuția lor… In spatele magazinului Sportissimo de pe Gheorghe Doja e plin de saci de gunoi care nu s-au ridicat de câteva luni și a devenit un focar de infecție…. Vă scriu… poate mă ajutați dumneavoastră… autoritățile nicidecum. Vă mulțumesc”, ne scrie Petru M., vizibil indigant de situatie si de nepasarea autoritatilor.

Update: La putin timp de la publicarea materialului si-a facut aparitia Politia Locala Tirgu Mures si alte „personalitati”. Speram sa nu ramana doar la stadiul de privit.

Revenim cu amanunte…

MS /  Foto: Petru. M


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOCAR de infectie in mijlocul municipiului! „Nu au fost ridicate de cateva luni” FOTO

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.