Știri

FOTO! Doua masini spulberate de tren! Au murit 3 oameni! R.I.P.

Doua tragice accidente in ultimele ore…

In această dimineață, un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren, la intersecția unui drum comunal cu calea ferată, potrivit MEDIAFAX.

„Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul accelerat Baia Mare – București pe DC 65 în localitatea Fersig care intersecta calea ferată. Accidentul a avut loc în condiții de ceață și din primele informații rezultă că șoferul nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată. Tânărul decedat se afla singur în mașină”, a spus Meteș.

Aseară, o mașină condusă de un bărbat fără permis din Cluj a fost spulberată de un tren care circula spre Oradea. Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au murit pe loc în urma impactului violent.

Cumplitul accident a avut loc joi după-amiază la 20 de kilometri de Cluj-Napoca. Bărbatul de 45 de ani s-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere şi era însoţit de un cioban din zonă, în vârstă de 53 de ani. În drum spre casă, la trecerea cu calea ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, autoturismul a fost izbit în plin de un tren privat care se îndrepta spre Oradea.

Atentie, imagini cu puternic impact emotional…

Sursa: digi24.ro/ protv.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO! Doua masini spulberate de tren! Au murit 3 oameni! R.I.P.

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button