Știri

INFO. Mai are 11 luni pentru a nu ieși de tot din coperțile cărții de istorie, în zgomot de smiorcăieli inutile!

A inceput numaratoarea inversa…

Primarul municipiului Târgu Mureș, orașul care “strălucește” prin anii lumină care îl despart de oricare dintre centrele urbane din Transilvania, își critică șefii de partid de la ALDE și pe aliații lor de la PSD.

Primarul se plânge că nu există strategii de țară și recunoaște că miniștrii din guvernarea PSD-ALDE nu se implică în problemele României reale.

Dorin Florea este șeful ALDE Mureș, unul dintre cele două partide care conduc România. În plus, are o mașină bună, cu motor de 3000 de cc, care îl poate duce la București în numai 4 ore.

Astăzi încep zilele ultimului an de mandat al domnului Dorin Florea în fruntea Târgu Mureșului. Are suficient timp să își pună la căruță caii putere și să meargă la șefii lui din Guvern pentru a rezolva problemele reale ale orașului.

Mai are 11 luni pentru a nu ieși de tot din coperțile cărții de istorie a Târgu Mureșului, în zgomot de smiorcăieli inutile.

Sursa: pagina Ervin Molnar, președinte PNL Târgu Mureș /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INFO. Mai are 11 luni pentru a nu ieși de tot din coperțile cărții de istorie, în zgomot de smiorcăieli inutile!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button