Știri

INUMAN! Un sofer muresean a lovit un biciclist cu duba si apoi a fugit de la locul accidentului!

Avea si permisul suspendat…

Poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi cu privire faptul că, pe strada Moţilor din Aiud ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia ar fi rezultat rănirea unui biciclist, iar conducătorul care a provocat accidentul şi-ar fi continuat drumul.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din Târgu Mureş, care în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Aiud – Buru nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în momentul efectuării manevrei de depăşire a unui tânăr de 18 ani, din Aiud, care se deplasa pe o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers şi îl acroşează, după care părăseşte locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, acesta fiind transportat la spital, fără a rămâne sub supraveghere medicală.

Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că, conducătorul autoutilitarei are dreptul de a conduce suspendat.

Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de şofer, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul având dreptul dreptul de a conduce suspendat.

IPJ Alba /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INUMAN! Un sofer muresean a lovit un biciclist cu duba si apoi a fugit de la locul accidentului!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button