Știri

MAINE! Florea si Maior, asteptati la Tribunal in dosarul privind infractiuni de coruptie in care sunt INCULPATI!

Dupa condamnarea lui Dragnea si umilinta sub cupola ALDE Mures, urmeaza o decizie si pentru astia?!…

In urma cu cateva minute am avut onoarea sa asistam la condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. In aceste momente e asteptat sa se predea. Detalii si video LIVE, aici.

Intamplator sau nu, maine, 28.05.2019, FLOREA DORIN si MAIOR SERGIU-CLAUDIU sunt asteptati sa se prezinte la un nou termen in dosarul privind fapte de coruptie in care se regasesc in calitate de inculpati.

Dosarul se afla pe rol inca din anul 2015 si se refera la faptele de coruptie care s-au desfasurat prin sustinerea in mod ilegal cu multe milioane din bani publici si a altor fapte de natura penala a ASOCIAŢIEI SPORTIVE ,,FOTBAL CLUB ASA 2013″ (,,FOTBAL CLUB MUNICIPAL”), conform procurorilor DNA care au instrumentat cazul.

Ca tot exista un trend ascendent in condamnarea penalilor, avem speranta ca si in acest caz se va da o solutie corecta, cu executare, cat mai urgent posibil. Vorba aia, o „nenorocire” nu vine niciodata singura, iar dupa ce azi abia ce s-au umilit la alegeri sub cupola ALDE Mures…

MS /  Foto: colaj /  Primaria Munikipiului Targu Mures


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MAINE! Florea si Maior, asteptati la Tribunal in dosarul privind infractiuni de coruptie in care sunt INCULPATI!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button