Știri

MINCINOȘII! Au murit peste 40 de animale la Gradina Zoo, dar ei spun ca traiesc!

După numirea ca director ZOO Tg. Mureș a fostului șef al Jandarmeriei…

În urmă cu o două săptămâni, în 14 iunie 2019, msnews a făcut publică în exclusivitate o informație ascunsă târgumureșenilor și iubitorilor de animale. Potrivit acesteia, au murit peste 40 de animale de la Grădina Zoologică Târgu Mureș (respectiv TOȚI iepurii și porcușorii de Guineea), detalii AICI.

Deși conducerea Primăriei Târgu Mureș s-a informat privind veridicitatea celor consemnate în articolul msnews și au primit confirmarea acesteia, a emis un comunicat oficial prin care, mințind, susțineau că articolul e un fake news și că nu a murit niciun animal, totul e roz, păsărele ciripesc, apa susură, orașul prosperă. Din păcate, animalele nu mai sunt!

Comunicatul, un exemplu de manipulare premeditată în stil stalinist, semnat “Primăria Târgu Mureș”, a fost distribuit de Claudiu Sergiu Maior și Cosmin Simion Blaga, oficiali ai Primăriei Târgu Mureș (ultimul chiar funcționar public), generos plătiți din banii târgumureșenilor pentru a-i minți.

Acești indivizi mitomani, Maior și Blaga, sunt în continuare plătiți din banii târgumureșenilor, și se află în slujba tutankamonicului edil Dorin Florea, vinovat de acoperirea celor doi slujbași.

Vezi documentele oficiale si povestea in detaliu, pe msnews.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MINCINOȘII! Au murit peste 40 de animale la Gradina Zoo, dar ei spun ca traiesc!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button