Știri

Misterul impactului mortal. Tânăra din mașina corpului diplomatic ar fi adormit la volan

Echipajele de salvare n-au mai putut să-i ajute pe cetăţeanul albanez, în vârstă de 42 de ani şi pe cea care-i devenise acum un an soţie. Se aflau amândoi în maşina cu numere de înmatriculare de Corp Diplomatic.

Cu doar câteva minute înainte, autoturismul condus de femeia de 36 de ani gonea între localităţile Suseni şi Brâncoveneşti, spun martorii. Pe o porţiune de drum drept, a intrat brusc pe contrasens, într-un TIR. Şoferul camionului a tras de volan, dar mastodontul a intrat în balans şi a lovit maşina celor doi, apoi un taxi în care era o familie, după care s-a răsturnat.

Un martor spune că „dintr-o dată, parcă cu intenţie, s-a băgat în faţă la tirul ăsta. Ăsta era în spatele tirului, taxi-ul. Şi când ăsta a vrut să evite, a dat în şanţ şi l-a atins şi pe ăsta. Avea viteză foarte mare”.

În familia femeii de la volan, tragediile s-au ţinut lanţ. Acum un an, a murit şi fratele ei.

Taximetristul, soţia şi copilul lui au supravieţuit. Au ajuns la spital cu răni uşoare, în timp ce elicopterul SMURD l-a preluat pe şoferul TIR-ului.

Oficialii Ambasadei Albaniei nu au putut fi contactaţi pentru a oferi explicaţii despre reprezentantul ţării lor în România şi dacă acesta avea voie să o lase pe soţia lui să conducă maşina Corpului Diplomatic.

Potrivit paginii sale de Facebook, femeia era angajată a Institutului Diplomatic Român. Anchetatorii cred că cel mai probabil a adormit la volan.

Sursa: observator.tv / Video: protv.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Misterul impactului mortal. Tânăra din mașina corpului diplomatic ar fi adormit la volan

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button