Știri

PERICOL! Un urs a intrat un curtea scolii in timp ce elevii erau la cursuri!

Locuitorii comunei Breaza din județul Mureș nu mai au liniște de când zilele trecute un urs a spart gardul școlii și a intrat în curte.

Din fericire, elevii se aflau în timpul cursurilor, în clădire. Primarul a întrunit comitetul local pentru situații de urgență, care s-a asigurat că ursul a părăsit zona locuită.

“A venit de pe drumul din spate, dintre blocuri, a rupt gardul din spate şi a traversat pur şi simplu curtea şcolii fugind mai departe, spre pădure. Era speriat pentru că s-a întâlnit cu o maşină pe şosea, altfel ajungea în intersecție. Dacă mai întârzia câteva minute, surprindea copiii în pauză. El, speriat fiind, se putea întâmpla orice. Nu prea ai ce măsuri să iei, cine se aşteaptă să te întâlneşti cu ursul, ziua, în mijlocul satului? Toată lumea trebuie să fie atentă, ce măsuri să iei? După aceea l-au fugărit un echipaj de jandarmi și cu cei de la Poliție. Era un urs tânăr, de doi-trei ani, care probabil îşi caută un teritoriu. Oarecum copiii au fost speriați fiindcă l-au văzut pe geam“, a declarat Aurelian Negrea, directorul Școlii Gimnaziale din Breaza,

Între timp au fost informate și autoritățile județene despre incident.

Sursa: radiomures.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PERICOL! Un urs a intrat un curtea scolii in timp ce elevii erau la cursuri!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De vazut
Close
Back to top button