Știri

PROTEST. Primăria a aprobat organizarea mitingului din 10 august!

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că municipalitatea a aprobat organizarea mitingului din 10 august, din Piaţa Vicţoriei.

Organizator al manifestaţiei este Tommy Tomescu Joul, reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora.

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat marţi că face un apel la cetăţenii care vor participa la mitingul de sâmbătă, 10 august, să protesteze în mod paşnic deoarece nu îşi doreşte să revadă violenţele de la evenimentul de anul trecut.

„Nu aş vrea să fac analiza acum a ceea ce s-a întâmplat pe 10 august anul trecut. Este o investigaţie, nu pot ca ministru interimar al Afacerilor Interne, să mă pronunţ. În ce priveşte 10 august, ziua de sâmbătă, vreau vă spun de pe acum nu fac decât un singur lucru, un apel către toţi cei care doresc să protesteze, cei care se vor afla în diferite puncte din Capitală, să protesteze în mod paşnic şi să nu uite niciun moment că suntem stat european în care cetăţeanul are dreptul să se exprime în mod liber”, a declarat ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

Potrivit acestuia, cetăţenii nu vor fi împiedicaţi să protesteze „pentru că este un lucru firesc”.

„Dacă cetăţenii vor să protesteze, să o facă. Le solicit celor care vor participa la proteste să protesteze în mod paşnic, respectând legea şi tot ce înseamnă un astfel de protest. Nu ne dorim să mai vedem ce am văzut anul trecut de 10 august”, a mai spus Fifor.

SursaȘ mediafax.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PROTEST. Primăria a aprobat organizarea mitingului din 10 august!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button