Știri

Studenții din Târgu Mureș trec Prutul

Asociația Tinerilor Basarabeni din Mureș va reprezenta, în perioada 4 – 7 iulie 2019, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș la Târgul Universităților din România, care va avea loc la Chișinău, Bălți și Cahul, în Republica Moldova.

Aflat la ediția cu numărul nouă, Târgul Universităților este organizat de Federația Tinerilor Români de Pretutindeni. Acesta reprezintă un bun prilej pentru reprezentanții asociațiilor de basarabeni din România de a promova în rândul viitorilor studenți ofertele educaționale destinate românilor de pretutindeni, precum și de a disemina informații despre documentele pe care trebuie să le conțină dosarele de înscriere.

„Asociația Tinerilor Basarabeni din Mureș are scopul de a asigura respectarea drepturilor și libertăților studenților și elevilor basarabeni din Târgu Mureș și de a promova interesele acestora la nivel local, național și internațional. Fiind un ONG, asociația pune accent pe promovarea voluntariatului în rândul tinerilor și îi încurajează în implicarea lor în calitate de voluntari la cât mai multe activități”, a precizat Nicolae Nigai, președintele asociației.

The post Studenții din Târgu Mureș trec Prutul appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Studenții din Târgu Mureș trec Prutul

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button