TÂRGU MUREȘ: Exercițiu de identificare a cetățenilor implicați în comunitate

targu mures exercitiu de identificare a cetatenilor implicati in comunitate

Vineri, 13 septembrie 2019 ora 16,00 JCI Târgu Mureș dă startul Active Citizens Academy. Evenimentul se va desfășura la sediul InnoWork din str. Romulus Guga nr. 1, în perioada 13-15 septembrie și este un proiect de tineret, finanțat parțial de către DJST Mureș.

Va fi un weekend dedicat implicării în comunitate adresat cetățenilor activi cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, dornici să înțeleagă și să învețe să aplice Active Citizens Framework, să dezvolte abilități de identificare și analiză a nevoilor comunității și să descopere cum pot contribui la rezolvarea acestora prin inițierea și derularea de proiecte punctuale, bazate pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă setate de ONU.

Activitatea se va desfășura pe echipe, fiecare având câte un coach. Vor exista activități pregătitoare înainte de Academie, va fi asigurat follow-up până la sfârșitul anului, precum și suport în dezvoltarea proiectelor.

Locurile sunt limitate, costul participării este de 75 lei, iar înregistrarea se poate face prin completarea formularului de înscriere:  https://goo.gl/forms/Lsztn7mho4WmvOS13

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1118875238312445

The post TÂRGU MUREȘ: Exercițiu de identificare a cetățenilor implicați în comunitate appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: TÂRGU MUREȘ: Exercițiu de identificare a cetățenilor implicați în comunitate

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.