o-altfel-de-actiune-a-politistilor-mureseni

O altfel de acțiune a polițiștilor mureșeni

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală din Band au ales să aducă bucuria sărbătorilor pascale în casele a 6 familii nevoiașe cu 35 de copii din localitățile Band, Grebenișu de Câmpie și Pănet.... Citeste mai mult »
actiune-pentru-combaterea-nerespectarii-regimului-legal-de-viteza

Acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză

Ieri, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune, în municipiul Târgu Mureș, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Astfel, au fost aplicate 121 de sancțiuni contravenționale, dintre care 102 pentru viteză și... Citeste mai mult »
actiune-de-plantare-de-arbori-in-parcul-dendrologic-kronstadt

Acţiune de plantare de arbori în Parcul Dendrologic Kronstadt

Clubul Soroptimist Internaţional Braşov organizează sâmbătă, 3 octombrie, o acţiune de plantare de arbori în Parcul Dendrologic Kronstadt, pentru a marca 100 de ani de existenţă a organizaţiei internaţionale din care face... Citeste mai mult »
actiunea-de-dezinsectie-a-primariei-sf.gheorghe,-amanata-din-nou

Acţiunea de dezinsecţie a Primăriei Sf.Gheorghe, amânată din nou

Acţiunea de dezinsecţie din avion de la Sfântu Gheorghe nu a putut să aibă loc nici luni seară , nici marţi dimineaţă. Într-un comunicat al Primăriei Sf.Gheorghe se precizează că din cauza... Citeste mai mult »
primaria-sfantu-gheorghe-incepe-actiunea-de-dezinsectie

Primăria Sfântu Gheorghe începe acţiunea de dezinsecţie

Primăria Sfântu Gheorghe va demara, în această seară, acţiunea de dezinsecţie împotriva ţânţarilor şi a căpuşelor, amânată din cauza vremii nefavorabile, insecticidele urmând să fie pulverizate atât din aer, cât şi la... Citeste mai mult »
actiune de proportii a politistilor rutieri ieri in toata tara

Acțiune de proporții a polițiștilor rutieri, ieri, în toată țara

Controalele au avut loc concomitent în toate regiunile, și au fost reținute peste 650 de permise de conducere, iar 200 de certificate de înmatriculare au fost retrase. Totodată au fost constatate 700... Citeste mai mult »
actiune de protest pentru stoparea construirii parcului de agrement la sugas bai

Acţiune de protest pentru stoparea construirii parcului de agrement la Şugaş Băi

Un grup de ecologişti din municipiul Sfântu Gheorghe a adunat 1.200 de semnături pentru stoparea construirii parcului de agrement, iar la sfârşitul acestei săptămâni va organiza o nouă acţiune, intitulată ‘Îmbrăţişează un... Citeste mai mult »
plan comun de actiune a organizatiilor politice maghiare din transilvania

Plan comun de acţiune a organizaţiilor politice maghiare din Transilvania

Reprezentanţii organizaţiilor politice maghiare din Transilvania au discutat vineri, la Cluj-Napoca, despre un plan comun de acţiune. Participanţii la masa rotundă despre autonomie, formată la iniţiativa lui Katalin Szili, însărcinatul premierului ungar... Citeste mai mult »
record de participanti la lets do it cea mai ampla actiune de strangeri de gunoaie din mures

Record de participanți la ”Let’s do it”, cea mai amplă acțiune de strângeri de gunoaie din Mureș

Dacă anul trecut s-au estimat 7000 de participanți și au participat peste 11.000, astăzi la ora 10.00 numai de la școlile din județ se anunțaseră peste 8.000 de copii, a arătat reprezentanta... Citeste mai mult »
mures peste 175 de sanctiuni aplicate de politisti in cadrul actiunii truck bus

Mureș: Peste 175 de sancţiuni aplicate de polițiști în cadrul acțiunii Truck & Bus

Polițiștii mureşeni au verificat, în perioada 13 – 19 mai, peste 430 de autovehicule. Au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale conducătorilor de autovehicule de transport de persoane şi 148 celor care efectuau... Citeste mai mult »