admitere-umfst-targu-mures-–-sesiunea-septembrie-2020

Admitere UMFST Târgu Mureș – sesiunea septembrie 2020

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Post-ul Admitere UMFST Târgu Mureș – sesiunea septembrie 2020 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene. Aceasta... Citeste mai mult »
11-locuri-pentru-romanii-de-pretutindeni-la-umfst-tg.mures

11 locuri pentru românii de pretutindeni la UMFST Tg.Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va scoate la concurs, în sesiunea septembrie 2020, 11 locuri la categoria ”Români de pretutindeni”. Candidații pot opta pentru... Citeste mai mult »
duminica-se-desfasoara-examenele-de-admitere-la-facultatile-de-medicina-din-toata-tara

Duminică se desfășoară examenele de admitere la facultățile de medicină din toată țara

În București, susțin examenul la centrul expozițional Romexpo peste 3.300 de candidați, un număr record pentru admiterea la UMF Carol Davila. Cu excepţia celor 46 de olimpici care sunt declarați deja admiși,... Citeste mai mult »
astazi-se-desfasoara-examenele-de-admitere-la-universitatea-de-medicina,-farmacie,-stiinte-si-tehnologie-„george-emil-palade”-din-targu-mures

Astăzi se desfășoară examenele de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș

La Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și-au depus dosarele pentru admitere 3.358 de candidați. Din aceștia 1.927 s-au înscris la programele de studii din... Citeste mai mult »
inscrierile-la-universitatea-transilvania-din-brasov,-deschise-pana-sambata

Înscrierile la Universitatea Transilvania din Brașov, deschise până sâmbătă

Au mai rămas trei zile pentru ca tinerii dornici să se formeze la una dintre cele 18 facultăți ale universității brașovene să-și depună dosarul de înscriere. Până în momentul de față, la... Citeste mai mult »
mediile-din-liceu-ar-putea-fi-un-criteriu-de-admitere-la-facultate

Mediile din liceu ar putea fi un criteriu de admitere la facultate

Așa prevede un ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial. Până acum, doar notele de la probele de bacalaureat sau media acestui examen erau incluse în calculul mediei generale de admitere. Acum, acestea... Citeste mai mult »
ubb-cluj-napoca-a-hotarat-cum-se-vor-desfasura-inscrierea,-admiterea-si-examenele-de-finalizare-a-studiilor

UBB Cluj-Napoca a hotărât cum se vor desfășura înscrierea, admiterea şi examenele de finalizare a studiilor

Pentru a nu afecta parcursul de viață al candidaților și absolvenților Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, aceștia vor avea posibilitatea de a susține online examenele de admitere, în timp ce viitorii absolvenți... Citeste mai mult »
o noua sesiune de admitere in scolile postliceale de politie jandarmi pompieri si politie de frontiera

O nouă sesiune de admitere în şcolile postliceale de poliţie, jandarmi, pompieri şi poliţie de frontieră

Peste 9.300 de candidaţi concurează pentru cele 1.737 de locuri scoase la concurs în şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, informează un comunicat transmis de MAI. Conform sursei citate, cel mai mare... Citeste mai mult »
admitere umfst zeci de locuri bugetate la programul de studii ingineria sistemelor electroenergetice sesiunea septembrie 2019

Admitere UMFST: Zeci de locuri bugetate la programul de studii Ingineria Sistemelor Electroenergetice, sesiunea septembrie 2019

Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în sesiunea septembrie 2019, admitere la programul de studii universitare... Citeste mai mult »
admiterea la liceu se va desfasura dupa calendarul aprobat deja anul trecut

Admiterea la liceu se va desfăşura după calendarul aprobat deja anul trecut

Ministerul Educaţiei Naţionale a precizat că pentru probele de verificare a aptitudinilor şi a cunoştinţelor de limbă modernă şi maternă, înscrierile sunt programate pentru zilele de 13 şi 14 mai, iar desfăşurarea... Citeste mai mult »