contribuabilii-persoane-fizice-mai-pot-depune-pana-pe-25-mai-declaratia-unica-privind-impozitul-pe-venit-si-contributiile-datorate

Contribuabilii persoane fizice mai pot depune până pe 25 mai declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile datorate

Contribuabilii persoane fizice mai pot depune până pe 25 mai declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate. Este o obligaţie pe care trebuie să o îndeplinească orice persoană care,... Citeste mai mult »
de-ce-vrea-statul-sa-stie-cand-si-cat-platesti-pe-comenzile-online…

De ce vrea statul să știe când și cât plătești pe comenzile online…

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, afirmă că prevederea conform căreia firmele de curierat ar urma să raporteze la ANAF detalii referitoare la persoanele care au plătit ramburs pentru produsele comandate... Citeste mai mult »
din-acest-an,-formularul-230-poate-fi-depus-doar-personal-de-persoanele-fizice

Din acest an, formularul 230 poate fi depus doar personal de persoanele fizice

     Formularul 230 pentru redirecționarea pănă la 3,5% din impozitul anual datorat poate fi depus, începând din acest an, doar personal de către persoanele fizice la ANAF sau direct la ONG-uri... Citeste mai mult »
ong-urile-muresene,-nemultumite-de-noile-proceduri-de-depunere-a-declaratiei-230

ONG-urile mureșene, nemulțumite de noile proceduri de depunere a Declarației 230

Din acest an au fost modificate procedurile de depunere a Declarației 230 pentru sponsorizarea entităților non-profit, prin care contribuabilii pot dona până la 3,5% din impozitul pe venit.        Practic,... Citeste mai mult »
termenul-pentru-depunerea-declaratiei-unice-de-catre-contribuabili-este-25-mai

Termenul pentru depunerea declarației unice de către contribuabili este 25 mai

Termenul pentru depunerea declarației unice de către contribuabili este 25 mai inclusiv, reamintește Agenția Națională de Administrare Fiscală.        Documentul vizează persoanele fizice care în anul de impunere au realizat... Citeste mai mult »
declaratia-unica-se-depune-pana-la-25-mai-2022,-inclusiv

Declarația unică se depune până la 25 mai 2022, inclusiv

Declarația poate fi depusă și prin intermediul serviciului “Spaţiul privat virtual” The post Declarația unică se depune până la 25 mai 2022, inclusiv appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta stire este... Citeste mai mult »
proiecte-pilot-derulate-de-anaf,-in-vederea-reducerii-fenomenului-de-subdeclarare-sau-nedeclarare-a-veniturilor

Proiecte pilot derulate de ANAF, în vederea reducerii fenomenului de subdeclarare sau nedeclarare a veniturilor

ANAF derulează în acest an o serie de proiecte pilot care urmăresc plata impozitelor de către profesorii care susțin meditații, de cei care își închiriază locuințele și de persoanele care acordă servicii... Citeste mai mult »
scolile-de-soferi-din-tara,-verificate-de-inspectorii-antifrauda

Şcolile de şoferi din ţară, verificate de inspectorii antifraudă

Inspectorii antifraudă din cadrul ANAF verifică școlile de șoferi din întreaga țară pentru a vedea cum au fost fiscalizate taxele de școlarizare încasate în ultimii doi ani. Au fost controlate 239 de... Citeste mai mult »
„radarul-marfurilor”-–-un-instrument-nou-de-monitorizare-a-transportului-de-bunuri

„Radarul mărfurilor” – un instrument nou de monitorizare a transportului de bunuri

Autoritățile intenționează să introducă un nou instrument de monitorizare a transporturilor de bunuri pe teritoriul României – un sistem informatic denumit „Radarul mărfurilor”. Este una dintre măsurile asumate pentru acest an, de... Citeste mai mult »
majoritatea-agentilor-economici-mureseni-s-au-conectat-la-anaf-cu-casele-de-marcat

Majoritatea agenților economici mureșeni s-au conectat la ANAF cu casele de marcat

După 22 de ani de la Ordonanța de Urgență a Guvernului care prevede utilizarea obligatorie de către agenții economici a caselor de marcat electronice fiscale, acum o modificare a Ordonanței prevede conectarea... Citeste mai mult »