Administrație

Alexandru GYORGY – Viceprimar PNL Targu Mures – Începem asfaltările!

Alexandru György, viceprimar-ul Partidului National Liberal al municipiului Târgu Mureș, a anunțat pe pagina sa de Facebook ca:
Începem asfaltările pe strada Armatei!
Am stabilit, în urma întâlnirilor cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Târgu Mureș, o listă de priorități pentru lucrările de asfaltare a străzilor pe care le avem în plan în acest an.
Prima care intră în reabilitare, de azi, este zona Piața Armatei, unde sunt prevăzute lucrări de asfaltare a carosabilului și trotuare pe ambele sensuri.
Tot în prima fază mai sunt prevăzute lucrări similare pe strada Bucegi, iar urmatoarele sunt: Bulevardul 1 Decembrie 1918, de la Pocloș spre strada Înfrățirii, strada Călărașilor 46, unde s-a produs o surpare de drum, strada Nicolae Grigorescu pe o porțiune redusă, lucrări de ridicări de capace și guri de scurgere.
În planurile municipalității mai intră lucrări de asfaltare și trotuare pe străzile Ialomiței, Mioriței, Gheorghe Șincai, General Traian Moșoiu, Jiului, strada Rodnei între strada Gheorghe Doja și strada Liviu Rebreanu, strada Cuza Vodă între strada Horea și Piața Matei Corvin.
Totodată, sunt prevăzute lucrări de balastare și stabilizare a solului pe străzile Vasile Săbădeanu, Eden (faza I), Hints Otto, Pomilor, Constantin Hagi Stoian, Verde (faza II), Regele Ferdinand, Gurghiului, Posada, Jean Monet, Pasajul Pădurii, Aeroportului.
Valoarea acestor lucrări de intervenţii şi reparaţii străzi, trotuare, parcări şi lucrări edilitare (apă-canal) pe cele peste 20 de străzi din municipiul Târgu Mureş se ridică la peste 10 milioane de lei.
Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button