AdministrațieHot NewsȘtiri

Incredibil! Primarie din judetul Mures scoasa la licitatie

In data de 27 iunie 2023 cladirea primariei Rastolita fost scoasa la licitatie.

Cei interesati poti participa la licitatie care va fi in data de 08.08.2023 incepand cu ora 09:00, iar pretul de pornire este de 2.019.500 lei.

Mai multe detalii despre licitatie se pot vedea aici

Lirca Marius Ioan PSD Rastolita
Lirca Marius Ioan – primar comuna Rastolita

Ca un bun gospodar, primarul, Lirca Marius Ioan, de la Partidul Social Democrat, este în funcție din 2012.

Comuna Răstolița este administrată de un primar și un consiliu local compus din 11 consilieri.

Consilierii dau din coate si se fac ca nu stiu sau nu inteleg aceasta problema. Începând cu alegerile locale din 2020, consiliul local are următoarea componență pe partide politice: PSD 4 consilieri, PMP 2, PNL 2, UDMR 1, PRO ROMANIA 1 si ALDE 1.

Mai multi locuitori ai comunei au relatat faptul ca in ultimele doua mandate actualul primar a „ingropat” la propriu comuna in datorii.

In comuna, un grup de cetateni, au lansata o idee prin care cei peste 1700 locuitori sa faca o „cheta sateasca” pentru a nu isi pierde primaria.

Surse de incredere din primarie ne-au confirmat ca mai exista cateva dosare in executare pe care le are in acest moment primaria si ca valoarea acestora se ridica la peste 2.5 milioane lei, iar totalul datoriilor pe care le are primaria in acest moment sunt undeva intre 6-8 milioane lei.

Am incercat sa il contactam pe domnul primar Lirca Marius pentru a afla de ce a ajuns primaria in acesta situatie dar acesta nu a putut fi gasit. Suntem curiosi care este strategia de a stinge aceste datorii pentru ca renumita si frumoasa comuna de pe Valea Muresului, Rastolita, sa nu isi piarda sediul administrativ.

Așteptăm punctul dumnealui de vedere la adresa de mail a redactiei.

Vom reveni (si) cu (alte) detalii.

 

Dreptul la replica poate fi vizualizata aici

Articole similare

Un comentariu

  1. Nu primăria trebuie licitat in cazul asta ci casele celor care lucrează în primărie că ei au făcut datoria acea nu numai primarul singur . Așa că licitația casele angajaților din primărie să scoateți bani pentru datorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button